torsdag 7. februar 2013

Utstillingsoppgave til åpen dag



Hei!

For noen uker tilbake hadde vi en oppgave på skolen i sammenheng med at vi skulle ha åpen dag på skolen. Åpen dag vil si at skoleelever fra hovedsakelig ungdomsskoler kommer til vår skole og andre skoler for å finne ut om de forskjellige linjene skolen har å tilby og for å kanskje finne linjen som passer dem.

Oppgaven gikk da ut på at vi skulle velge mellom et par temaer som vi skulle lage en utstilling utifra. Noen av temaene skulle vises fram i båsene utenfor klasserommet vårt, mens de andre skulle stilles ut på torvet på skolen. De som skulle stilles ut på torvet måtte holde seg innenfor 1,5 m x 1 m. Jeg var på gruppe med Basak og vi valgte temaet Asiatiske reiser som skulle stilles ut på torvet.

Vi kunne selv velge hvordan vi skulle få frem temaet, men vi tenkte det ville være lettere å få det frem om vi valgte en spesielt land å fordype oss i. Derfor valgte vi Japan og jeg syns selve resultatet ble meget bra! Vi bestemte oss for at målgruppen måtte være en stor aldersgruppe siden mange kan tenke seg å dra til asia uansett alder. For å spesifisere oss litt skrev vi da at poenget var å tiltrekke oss reiselystne mennesker i opp til 30.

Slik ble standen vår:


Meningen med oppgaven var å bruke komposisjonsprinsipper i en utstilling og forklare målgruppe og hele prosessen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar